Smart Shipping Challenge: Goederenvervoer over Water in een Stroomversnelling

Wanneer: 30 November 2017 van 13.00 tot 14.30 uur

Wij zijn trots te melden dat wij onze werksessie in de sfeer van Smart Shipping kunnen aanbieden. Dit dankzij een samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Rijkswaterstaat, die op dezelfde dag het Smart Shipping Challenge Event 2017 organiseren. Vele partners die mee bouwen aan het schip (en haar omgeving) van de toekomst , zijn hier al aanwezig, en deze samenwerking is dan ook een grote kans om nog meer uit het jaarlijkse Goederenvervoer over Water event te halen.

Waar?
LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam

Aanmelden
Meld je in ieder geval ook nog even bij ons aan voor onze besloten GVOW Zuid-Holland werksessie via de e-mail. Aanmelden per e-mail. Mogelijk heb je je al aangemeld voor SMASH!, dan vragen wij je om 1,5 uur van je tijd te benutten om ter plekke gezamenlijk met het GVOW Zuid-Holland netwerk aan de slag te gaan! In overleg met de organisatie van SMASH! is dit in het programma praktisch mogelijk gemaakt.

Wat kun je verwachten?
Wij gaan serieus aan de slag met de kansen die we eerder in de bijeenkomst van 29 juni met elkaar hebben benoemd. Hoe ver staat het daarmee? Wat is nodig voor de volgende stap? Waar staan we in juni 2018? Wat gaan we zien?

Wat verwachten we van jou?
Om daadwerkelijk stappen vooruit te zetten, vragen wij je van te voren reactie te geven op: wat kun je meegeven aan de groep? Waar ben je trots op en blij mee? Wat is afgelopen half jaar gebeurd? Wat ga je het komend jaar in het echt laten zien? Welke hulp heb je daarbij nodig? Je kunt zo nodig samen met je provinciale contactpersoon dit scherp op papier zetten.