Een zee aan mogelijkheden voor talentvolle hbo’ers

Een goede start van je carrière begint bij een waardevolle praktijkervaring. Studeer je Scheepsbouwkunde Maritieme Techniek, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek dan biedt Metalent je intellectuele uitdagingen in het midden- en kleinbedrijf (mkb) van de maritieme sector.

Speciaal voor hbo’ers ontwikkelden we een aantal kennisintensieve trajecten in de maritieme sector. Stages, duale opleidingen, afstudeertrajecten en traineeships waarin je alle ruimte krijgt om je persoonlijke kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten.

De trajecten die we je bieden, zijn verschillend in opzet. Afhankelijk van je eigen interesses en ambities kun je kiezen uit verschillende bedrijven en functies. Tijdens je opleiding ben je bij ons in dienst. Dat biedt continuïteit en garantie op goede coaching.

HBO Maritieme Delta is een goede opstap voor je carrière met doorgroeimogelijkheden. In twee jaar werk je aan je ontwikkeling, vakinhoudelijk maar ook als persoon, word je uitgedaagd en gecoacht en leer je om je grenzen te verleggen. Daarnaast staat het ook nog eens mooi op je cv! Wij helpen je het optimale uit je traineeship te halen.